tiistai 31. tammikuuta 2012

Normi tiistai

Hei kaikki!
Tänään on kyll ollu kylmä päivä hyi kamala miten sitä oikeen tarkeneekin.. Aamulla heräsin puin ja söin ja sitte lähdin linkalle ja kohti Seinäjokea. Käveltiin Sinin ja Tiinan kans koululle jossa meillä on keittiö tunnit ja voi ,että oli kylmä hyrrr.. Päästiin keittiölle niin tehtiin lihakastiketta, jotain ihme riisijuttua, kanakasviswokkia tai mitäköhän nyt olikaan ja sillen juustosarvia ja jälkkäriks mansikkarahkaa voi nami pidin kaikista eniten mansikkarahkasta ja kanakasviswokista oli super hyviä ;)

 Illalla sitten kävin ratsastamassa ja varpaat ihan jäässä ja polvesta peppuun asti oli kylmä muuten ei kyl ollut kylmä ihme.. Voi sitte kun pääsin kotiin ja join lämmintä teetä ja kävin lämpöisessä suihkussa voi ihanaa lämmin juotava ja suihku :)) Nyt sitte vähä salkkareita ja ensiapu kokeeseen lukua joka on huomenna APUA !


Fleesehousut ja yöpäita hupparin alla voi että on lämpöiset löhöilyvaatteet :) Mutta olis se jumpsuit kyll kiva tälläsii iltoi varten :) Pitäis varmaan ostaa jumpsuit itelle vaikka ajattelin että en kyll osta sellasta mutta ehkä mä kuitenkin ostan sellasen ;DDanteeksi huonolaatuisuus.



 Hyvää lämpöistä iltaa kaikille :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti