maanantai 8. huhtikuuta 2013

Viikonloppu ihanien naisien kans!

Masun täyteläistä maanantaita kaikille! Viikonloppuna Moona, Erika ja Tiina oli meillä paljuilemassa:) Oli ihan sika kivaa :) Paljuiltiin, syötiin, höpötettiin ja vielä vähä lisää höpötettiin ja sitte vielä illasta mentiin Vaasaan:)) Ihan huippua! Kiitoksia vaan mun mursuille!♥ :) Lauantaina vein Moonan junalle ja sitte lähdin kävääsemään Sinin työnä ja tuli siellä istuskeltuaki monta tuntia:)) Sunnuntaina sitte Erika tuli meille tekemään ryhmätyötä ja portfolliota, voi luoja ku niis meni kauan. Ei olis uskonu et niis menis noin kauan.

Mun ihanat naiset!♥
Tänään olikin viimeinen keittiötunti ja tehtiin pikkupizzoja, fetahyrriä, kinuskineliöitä, mutakakkua, koktailtikkuja ja sitte vielä alkoholitonta boolia:) Oli kyll hyvää ja tuli täytee! Tekis ihan hirveesti mennä jo rullaluisteleen, mutt tiellä on viel niin paljo hiekkaa ettei viitti mennä:/ Toivottavasti pian pääsis rullisteleen!  Se mun hiusongelma ratkes tai no värjäsin jälleen tommoset punaruskeet:D Ehkä näin on paljon parempi :DD

Mutta tällänen mahtava viikonloppu! Toivottavasti otetaan pian uudestaa!:)) Mutta nyt vois ruveta lukemaan fysiikan ja kemian kokeeseen. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
Tällä biisillä lähtee maanantai käyntiin!:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti