torstai 12. joulukuuta 2013

Tallinnan matka

Heips! Nyt on Tallinna nähty. Oltiin maanantaista keskiviikkoon Tallinnassa Park inn hotellissa.
Laivamatka oli mun ensimmäin laivamatka ikinä ja meni kyll hyvin :D Oli ihan semmonen känninen olo ku se laiva keikkui niin paljon :DD Päästiin hotellille niin tsekattiin hotellihuoneet ja sit lähettiin ettiin ruokapaikkaa. Tosi huonosti löytyi paikkoja jossa sai gluteenitonta joten päädyttiin Amarilloon syömään.


 Valmistauduttiin ensimmäiseen baari-iltaan :) Mentiin porukalla vesipiippubaariin oli kyll hauska ilta, kiitos mukana olioille :)
 Seuraavana päivä mentiin opintokäynneille. Käytiin Virolaisessa päiväkodissa ja voi sitä lasten määrää. Ihan huisisti lapsia. Toinen kohde oli lastensairaala. Oli kyllä hyvät opintokäyntipaikat.

 Saatiin lastensairaalasta tollaset heijastimet :) Opintokäyntien jälkeen mentiin shoppailemaan ja tietenkin syömäs piti käydä ja jälleen kerran huomattiin ettei keliakia oo yleinen Tallinnassa, koska ei löydetty mitään muuta paikkaa kuin Amarillo josta sai gluteenitonta. Olen kyllä ruokapaikkoihin pettynyt.

 Jälkiruoka mahtui ku otettiin Johannan kans lasten ateriat :DD
 Toisena iltana baariin menossa :) Taas mentiin isolla porukalla ja oli kyllä kiva ilta :) Sitten ostoksia.




 Käytiin myös Superalkossa ja sieltäkin löytyi ostettavaa :D Laivalta ostin herkkuja tuliaisiksi.

Laivalla olo oli samanlainen kuin menessäkin mutta kaikinpuolin hyvä reissu :) Nyt nukkumaan ja huomenna kouluun. Lauantaina maistellaan virontuomisia ja paljuillaan tyttöporukalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti