keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tuoksukynttilöihin hullaantunut

Heippa!
Tänään alkaakin viimeinen harjoittelu "päivä" (meen yöksi harjoitteluun). Olen tänään herättyäni käynyt pyörällä kaupassa. Kun pääsin kotiin rupesin tekemään sitruunarahkamuffinsseja töihin. Sitruunarahkamuffinssit olivat uunissa niin rupesin tekemään pizzapohjaa. Erika saapui siinä samalla ja saikin täyttää pizzapohjan.
Pizzaa syötyämme siirryttiin terassille nauttimaan jäätelöstä. Erikan pitikin lähteä hakemaan siskoaan joten itse jäin tiskailemaan astioita. Salilla käyminen on jäänyt todella vähiin omalta kohdalta monien iltavuorojen takia. Tämän takia olenkin jumppaillut kotona jumppapallon ja kahvakuulan kanssa. 
Olen monesti iltaisin polttanut kynttilöitä vaikka ei olekkaan hirveän pimeää mut tuoksukynttilöitä on kiva poltaa tuoksun takia :D Olen kyllä totisesti hurahtanut tuoksukynttilöihin, koska enne hyvä että edes poltin normaaleja kynttilöitä niin nyt poltan kynttilöitä lähes päivittäin. Taitaa olla kevättä rinnassa :D Erityisesti ruusutuoksukynttilä on yksi parhaista, ruusuntuoksua rakastavana ihmisenä.
Tämän hetkiset lempikengät ovat virosta osetut balleriinat. Onneksi sää on suosinut, että on voinut käyttää balleriinoja paljon. 
Aurinkoista ja lämmintä loppuviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti