sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Viikonloppu Fiian kans

Heippa kaikki!
Kerron nyt koko viikonlopun tekemiset ja kuulumiset. Voi elämä mikä perjantai. En ajatellu yhtään vaan marssin Moonan kans sen yhen työ ja annoin sille lappusen ja sitte lähettiin pois voi että mä ylitin itteni. No sitte ku ruokkis loppu metiin liikasta kävellen jollekki kodalle ja sit paistettiin makkaraa ja vaahtiksia. Voi että siel oli ihanaa :) Fiia tuli meille koulusta päin koko viikonlopuksi. Laulettiin Fiian kans vähä singstareja.
Ku oltiin laulettu ruvettiin kattomaan Wild Child elokuvaa. Ja mässättiin sipsiä ja dippii. :) Ja toiseksi katottiin Red Riding Hood. Paitsi Fiia nukahti kesken kaiken ja muaki rupes väsyttää nii katottiin se sitte lauantai aamuna. Sain Fiialta lahjan johon oli myös Tiina ja Moona osallistunu voi että mä rakastuin niihin :) ♥
Sitte katottiin Red Riding Hood loppuun. Ja mentiin syömään aamupala. Käytiin kirpparilla äitin ja Fiian kans ja löysin tälläset :
Only:n neule 5e

H&M:n shortsit 2e
Sitte ku tultiin takas kotiin niin ruvettiin leipomaan. Tehtiin kaks pizzaa kinkku-ananas-motsarellapizza ja sitte se toinen oli tonnikala-ananaspizza. Tehtiin sitte myös mun synttärikakku ja sitruunapiiras.


Syönnin jälkeen mentiin kattoon tv:stä Putousta. Mainos katkolla mennin laittaan saunan päälle ja Putouksen jälkeen mentiin Fiian kans saunaan. Oli kyll niin ihanat löylyt että :)) Katottiin Twilight Houkutus johki kohtaa ja sitte taas kävi niinku perjantaina et lopetettiin kesken ja mentiin nukkuu.
Katottiin sunnuntai aamuna Twilight Houkutus loppuun ja mentiin syömään aamupalaa. Sitte pelailtiin Arvaa kuka peliä ja Muuttuva labyrintti :) Oli kyll kiva pitkästä aikaa pelata lautapelejä:)) Pitäis kyll useimminki pelata lautapelejä.
Näistä mun viikonloppu oli tehty :) Ja nyt kattomaan vamppyyrin päiväkirjaa :))
Hyvät sunnuntai päivää kaikille ihanille :))!!♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti