sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Viikonlopun kuulumiset

Nyt on taas viikonloppu ohi, voi että se menee aina niin nopeesti! Tässä vähän kerron teille mitä tein viikonloppuna.Perjantain asu :
 Perjantaina Sini tuli meille yöks ja voi elämä meillä oli mukavaa yhdessä. Ei olla kyllä pitkään aikaan vietetty Sinin kans aikaa yhdessä. Katsottiin Fast &Furious 5 ja mässättiin sipsii, dippii ja juotiin limsaa ja sit viel syötii tikkareita :) Nii ja ton elokuvan jälkeen katottiin American Pie ja voi jestas ku sai nauraa :DD Ja loppu ilta höpistiin niitä näitä. Ja kivaa oli :)) 



Lauantaina sitte ku Sini oli lähteny kotiin rupesin tekemään yhtä hygieniapassi tunnin tehtävää ja voi jestas ku oli ärsyttävä tehtävä. Ja tältä näytti ennen siivousta ja järjestämistä.
Ennen

Ennen
Jälkeen

Jälkeen 

Kun olin saanut siivottua mentiin saunaan ja saunan jälkeen rupesin katsomaan High school musical 3 :sta  ja söin popparii :) Sitten sen jälkeen kävin koneella ja rupesin katsomaan Vamppyyrin päiväkirjaa :) On siinä kans yks parhaista sarjoista :))♥ Tänään on sunnuntai eli se tarkoittaa löhöilypäivää :)) Tää laulu kappale on niin ihana :)♥




Hyvät sunnuntaipäivät teille kaikille :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti