sunnuntai 27. toukokuuta 2012

weekend

Heips!
 Nyt vähä viikonlopun kuulumisiä ja alootetaan siitä perjantaista. Mentiin Erikan kans skopoilla Seinäjoelle kouluhu ja tunti siinä meni kyrööstä. Ajattelin että perse olis puutunu enemmän mitä se puutu mut ei puutunukkaa niin paljo mitä aattelin :DD Onneks oli hyvä sää ajella :)Kun pääsin kotiin niin söin riisiä ja kanaa nam!
 Illalla sitte mentiin Sinin ja Juhon kans Tarun mökille bileisiin. Marge ja kaks sen kaveriiki tuli sinne ja joo olihan siel myös paljo muutaki porukkaa. No joo lähettiin siel joskus 12 jälkee ja olin puol yks kotona ja sitte suoraan nukkuu.

Lauantaina siivosin ja järjestin huoneen uuteen uskoon :) Ja hyvähän siitä tuli ja jotenki paljon isompi mitä se oli vaikka en heittäny mitään pois :)) Marge tuli meille yöks ja krillattiin ja saunottii katottiin leffaa ja kaikkee tämmöstä :)) Ja kivaa oli ♥!!


Tänään oon tehny koulutehtäviä ja vähä lisää koulutehtäviä. Sitte oltiin äitin, isän, Ville ja Tiinan kans mökillä ja voi siel oli ihanan lämmin ja sai ottaa aurinkoo. :) Eipä sitä tänään sitte muuta ookkaan ehtiny tekeen ja enää HEI VIIKKO KOULUU!!  sitte alkaa ansaittu kesäloma ;)) Enää sitte kaks vuotta tuol koulus ja sitte onki jo omat valmistujais juhlat :) Miten aika menee näin nopeeta justhan me vasta alotettiin toi koulu :)) Nyt koulutehtävä loppuun ja sitte vois lukee vähä kokeeseen..






Anteeksi viimeisen kuvan rumuus :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti