maanantai 27. tammikuuta 2014

Haikeus

Heips! Voi herran jestas ku siitä onkin aikaa kun viimeksi kirjoittelin tänne. 
Ollaan käyty töissä täällä Maltalla ja nyt onkin viimeinen kokonainen viikko käynnissä. Tulee kyllä niin haikee olo kun joutuu lähtemään takas Suomeen. Mutta kyllä omalla tavallaa kaipaa mm. saunaa, kavereita ja perhettä. Ollaan käyty työkaverin synttäribileissä ja on kyll tosi eri meininki ku Suomen synttäribileissä :D Oli tosi hauskaa ja tutustuttiin tosi moniin uusiin ihmisiin.

Ollaan maistettu Jossun kans shushia ja totesin heti että ei oo mun juttu. Ihan jäätävän makusia susheja, onhan noi kivan näkösiä mut maku oli kyll jotain ihan muuta.

Ollaan käyty meidän asuntolakavereitten kans Blue Grotolla, on muuten aivan tosi kaunis paikka. Jos joku joskus menee Maltalle niin kannattaa käydä tuolla.



Ollaan käyty viime viikolla shoppailemassa Maltan ostoskeskuksessa. Sieltä löytyi osa tuliaisista ja sitten alennuksista villapaita ittelle. 


Maltan sairaallassakin ollaan käyty kaksi kertaa, ekalla kerralla Jossulla oli asiaa lääkärille ja toisella kerralla mulla oli asiaa lääkärille. Nyt on sitten antibioottikuuri menossa poskiontelotulehdukseen. Meidän lenkkeily haaveet eivät toteudu kyllä tällä reissulla, koska ollaan oltu kipeitä lähes koko reissun ajan. Mutta nyt alkaa hellittää pikkuhiljaa. 
Sunnuntaina oltiin Jossun kanssa veneristeilyllä ja no se meni vähän mönkään koska puolessa välissä piti kääntyä takaisin koska aallot olivat liian suuret ja tuli siinä kastuttuakin kun aalto loiskaisi veneen sisälle :D Oli kyllä tosi suolaista merivettä:DD


On myös tullut värjättyä hiukset tällä reissulla, eikä enää punaisella värillä. Jossu sai vähän ylipuhuttua mut värjäämään ruskeeksi hiukset ja niin kävi.

Tykkään kyllä tosi paljon näistä ruskeista :) Tosin hassua oli värjätä ruskeeks koska punaiset hiukset on ollut jonkun vuoden verran. Mutta nyt näillä hiuksilla jatketaan reissua:) Huomenna jälleen töihin ja sitten onkin enää kuusi työpäivää jäljellä, voi ku tuleekin haikeeta jättää kaikki ihanat lapsukaiset. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti