lauantai 11. tammikuuta 2014

Täällä Maltalla

Hei!
Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi kirjoitellut tänne. Mutta joo pidemmittä puheitta asiaan.
Täällä sitä ollaan Maltalla ja ensimmäinen viikko on pian ohitse ja vielä neljä viikkoa jäljellä. Hui kun aika meneekin nopeasti. Juurihan vasta tulimme tänne Maltalle.
Saksan lentokentällä juotiin muutama kuppi kuumaakaakaota
Asumme täällä Maltalla soluasunnossa. Olemme Johannan kanssa samassa huoneessa ja jaamme keittiön ja olohuoneen + vessan kahden muun tytön ja yhden pojan kanssa.


Työskentelemme täällä päiväkodissa. Siellä meidät otettiin hyvillä mielin vastaan. Lapset ovat todella ihania:)  Todella erilainen päiväkoti verrattuna suomen päiväkoteihin. Olemme jo löytäneet lempi ruokakaupankin :D Jonkin lainen italialainen ruokakauppa. Sieltä löytyy hyvin gluteenittomia tuotteita.
Nyt on ensimmäinen viikonloppu ja olimme eilen illalla Pacevillessä. Ihan mahtava meno baareissa. Parempi meno kuin suomen baareissa missä itse olen käynyt ;) Törmäsimme tänään suomalaiseen tyttöön täällä Maltalla. Voi mikä tunne kun on kuunnellut viikon englantia ja sitte joku kysyy, että puhummeko suomea. Oi ihanaa! Olimme tänään päivällä St. Julianssissa istuskelemassa ja kuvaamassa. Ihan mahtava paikka ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Tänään oli kyllä kaikista lämpöisin päivä. Saa nähdä ruskettuuko yhtään tämän viiden viikon aikana ;D Mutta nyt laittaudumme ja menemme jälleen Pacevilleen uuden tuttavuuden kanssa ja tänään törmäämäämme suomalaisen tytön kanssa. Hyvää lauantai-iltaa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti